Ένα πολύ εύκολο brownies χωρίς γλουτένη .
Χρόνος προετοιμασίας 20′
Χρόνος ψησίματος 25′
Βαθμός δυσκολίας +
Υλικά
- 140 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 280 γρ. ζάχαρη
- 80 γρ κακάο χωρίς γλουτένη (gluten free)
- 1/4 κ.γ αλάτι
- 2 αυγά μεγάλα
- 60 γρ. αλεύρι για γλυκά χωρίς γλουτένη (gluten free)
- 1 βανίλια χωρίς γλουτένη (gluten free)
- 30 γρ κουβερτούρα κομματάκια χωρίς γλουτένη (gluten free)
- 30 γρ καρύδια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρί λιώστε το βούτυρο,τη ζάχαρη,το κακάο και το αλάτι. Ανακατέψτε να λιώσει η ζάχαρη και αφήστε το μείγμα να γίνει χλιαρό.
- Μετά βάλτε στο μείγμα και ανακατώστε, τα αυγά,τη βανίλια το αλεύρι την κουβερτούρα και τα καρύδια.
- Στρώστε ένα ταψάκι 20×20 με χαρτί ψησίματος, τον πάτο και τις πλευρές , βάλτε το μείγμα και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο 25-30′ στον αέρα στους 160 βαθμούς.Το brownies πρέπει να είναι μαλακό στο κέντρο.